Wat past bij jou?

 

Vrijwilligerswerk

Wil je graag een steentje bijdragen aan de maatschappij, met ons goede doel werken wij hier dagelijks aan. Bij ons werken op dit moment 45 vrijwilligers. Dit zijn mensen met of zonder een beperking, hoog of laag opgeleid, mensen die in een traject zijn omdat ze weer aan de slag willen en mensen die hun hele leven al gewerkt hebben en na hun pensioen bezig willen blijven. Wij hebben veel afdelingen en werkplaatsen dus heel veel soorten werkzaamheden. Er is altijd een plek die past bij jou! Wij bieden een ontzettend leuk en dynamisch bedrijf, een gezellige werkomgeving, goede inwerking en begeleiding en een onkostenvergoeding.

Bijbaantje

Wil je naast school in een gezellige en diverse omgeving wat bijverdienen? Op zaterdag en zondag werken we met een aantal 0-uren contracten. Geinteresseerd? Bel of app naar 06-40228221 of mail naar [email protected]

Medewerker luchroom

In onze kringloop zit een lunchroom. Iedere dag bakken wij verse taarten en serveren wij broodjes, tosti's, sapjes en koffie. Wij werken met biologische ingredienten en alles wordt vers bereid. Deze lunchplek geeft gezelligheid, heerlijke geuren in de winkel en biedt klanten de gelegenheid om even lekker te zitten en te genieten van mooie producten. Vind je bakken leuk? Dan is dit de ideale vrijwilligersplek voor jou.

Extra begeleiding nodig?

Kringloop Twello biedt werkplekken met extra begeleiding. Dit kan op een aantal manieren:

  • met een indicatie vanuit de wmo,
  • vanuit een PGB,
  • in overleg met de sociale dienst (activeringstraject),
  • reintegreren in samenwerking met het UWV,

De begeleiding is persoonlijk en professioneel en wordt in overleg met jou en eventuele andere begeleiders in je leven afgestemd op wat jij nodig hebt.

Veel mogelijkheden

Kringloop Twello biedt een gevarieerd aanbod aan werkplekken zoals; chauffeur en bijrijders, kassamedewerkers, schoonmakers, sortering, textiel/kleding afdeling, winkelmedewerker, werkplaats etc..

  • Groeimogelijkheden voor iedereen. Het taken pakket kan worden aangepast en worden uitgebreid al naar gelang het functioneren.
  • Door de vele werkplekken is makkelijker te bepalen waar ieders competenties liggen. Talenten worden ingezet of ontdekt. 
  • Leuke, gezellige en open werksfeer.
  • Professionele organisatie, die in wezen niet onder doet voor een ander bedrijf in het midden-en-kleinbedrijf.
  • Hierdoor wordt de eventuele overgang naar een regulier bedrijf veel makkelijker.

 

 

Solliciteren

Interesse om bij ons te komen werken? Stuur dan een mailtje naar [email protected]