Lunchroom

Ons restaurant is het warme hart van ons bedrijf. Het biedt gezelligheid, heerlijke geuren van vers bereide taarten en broodjes en is een plek om even uit te rusten en te genieten.

Onze menukaart > 

 

 

Gezelligheid in onze lunchroom

 

In onze lunchroom is het een gezellige drukte. Dagelijks worden hier taarten gebakken en andere heerlijkheden klaargemaakt. Het is een ontmoetingsplek voor mensen en door de gratis wifi kun je er ook prima werken of juist even tot rust komen. Voor de kleintjes hebben we een fijn speelhuisje ingericht. Ondertussen komen en gaan er spullen in de winkel en verandert de plek om je heen want ook alle meubels in het restaurant zijn te koop.

 

 

 

Dagelijks verse en biologische broodjes

Onze broodjes komen van bakker Odenwald. Ze worden per bestelling afgebakken zodat ze warm en knapperig zijn en belegd naar keuze. We hebben ook een glutenvrije variant (en die is super lekker)! Ook de tosti's maken wij per bestelling vers klaar.

 

 

Kop koffie

We zijn trots op onze koffiemachine. Daar komen heerlijke cappuccino's, latte, espresso's en gewone koffie uit. Of zou het toch liggen aan die biologische koffiebonen en verse volle melk? Ook hebben we een uitgebreide theekaart.

 

 

Verse soep in het weekend

Op zaterdag en zondag is er verse biologische soep. Deze is huisgemaakt, vegetarisch (meestal veganistisch) en wordt geserveerd met een vers afgebakken broodje en huisgemaakt kruidenroomkaas. 

 

 

Alles biologisch en vegetarisch bereid

We houden veel van de natuur en van dieren. Daarom koken we vegetarisch en werken we zo veel mogelijk met BD (biologisch dynamische) producten. Deze boeren gaan nog net een stapje verder in het welzijn en de verzorging van hun dieren dan de biologische boeren. Zo mogen de koeien hun hoorns houden, blijven kalfjes lang bij mama en lopen kippen in een omgeving waar bomen en struiken staan. Daar loopt ook een haan. Deze beschermd de kippen zodat ze minder stress hebben.Vanzelfsprekend worden deze dieren natuurlijk gevoed, lopen in de weide en krijgen geen hormonen en antibiotica. Dat proef je terug in al onze dierlijke producten.