Services voor jou

Wij hebben een uitstekende haal service. Voor de gehele Stedendriehoek hanteren wij voor 12:00 uur bellen is dezelfde dag ophalen. 

Bel hiervoor met ons op nummer 0571-260183. Voor grote spullen vragen wij altijd vooraf een foto.

Ook kunnen gekochte goederen worden
in de gehele Stedendriehoek bezorgt.

Spullen

Breng je spullen wanneer het jou uitkomt. Wij zijn van maandag tot en met zondag open. Maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00 en op zondag van 12:00 tot 17:00. Op deze tijden ontvangen wij graag jouw spullen zodat wij deze een tweede, derde of zelfs een vierde leven kunnen geven. Lukt het niet om de spullen te brengen en woon je in de stedendriehoek? Bel op maandag tot en met vrijdag voor 12:00 en wij komen het dezelfde dag nog bij jou thuis halen. 0571-260183. Wel vragen wij bij grote spullen een foto op te sturen.

Wat kan niet bij ons worden ingeleverd
Chemisch afval - Meubels die kapot of vies zijn - Spaanplaat meubels die niet stevig zijn - Verf en chemisch afval  - Plastic - Drinkpakken

-Autobanden-Videobanden

Wat ontvangen wij wel graag
Meubels die schoon, heel en verkoopbaar zijn - Alle apparaten met een stekker ook kapotte -Huisraad (kopjes, pannen, speelgoed, etc) - Boeken en oud papier - Metalen (ijzer, koper, blik, etc.) - Kleding, dekens, kussens - Matrassen zonder vlekken - batterijen en spaarlampen- frituur vet

Wij halen en brengen

Wij halen en bezorgen zowel groot als klein materiaal.

Het halen van zwaar en groot materiaal
Gratis halen wij zware en grote spullen bij jou thuis op. Spullen die wij zoal ophalen zijn banken, kasten, tafels maar ook hele inboedels. Komen we overal in Nederland? In overleg is veel mogelijk, het dagelijkse inzamelgebied van Kringloop Twello beslaat de hele Steden Driehoek o.a. Gemeente Voorst, Deventer, Zutphen en Apeldoorn en alle omliggende plaatsen. 

Afspraak maken>

Het bezorgen van zware en groot materiaal
Grotere artikelen kunnen wij bezorgen in de Steden Driehoek. Bezorgkosten zijn: Gemeente voorst € 20, Apeldoorn en Deventer € 25.
Voor overige plaasten bezorgkosten in overleg richtprijs is 0.50 cent per km.

Afspraak maken>

Halen van elektrische apparaten (wit- en bruingoed)
Op laten halen van wit- bruingoed. Onder wit- en bruingoed verstaan we niet alleen grote elektrische artikelen zoals tv's, koel- en vrieskasten, computers, kooktoestelen, videoapparatuur en was- en droogmachines, maar ook kleine elektrische apparaten als een tandenborstel, een scheerapparaat of een wekkerradio (de apparaten mogen defect zijn). Als je een nieuwe koopt, betaalt je een verwijderingbijdrage. Het oude apparaat kunt je dan gratis door Kringloop Twello laten ophalen of zelf inleveren bij Kringloopwinkel Twello, Koppelstraat 57, Twello.

 

 

Repair café

Een aantal malen per jaar is het mogelijk dingen te laten repareren door repair café.

Een club vrijwilligers zit klaar om jouw apparaat, fiets of kledingstuk te repareren. Mocht reparatie niet meer lukken dan kun je het achterlaten in de Kringloop. Repaircafé is gratis (vrijwillige bijdrage mag) 

Volgende repair cafe is op de volgende zaterdagen:  data volgende RC nog niet bekend